PIGEFODBOLD FOR 3-4 KLASSES PIGER ;0)

Er fodbold noget for din datter? Hasle Boldklub inviterer alle piger i 3. og 4. klasse (skoleåret 19/20) til åben begyndertræning på boldbanen ved Hasle Skole. Første gang er torsdag d. 15. august kl. 16.30-18.00.
Forløbet hedder "Fantastisk fodboldstart for piger". Det kører i alt fem torsdage fra d. 15. august til d. 12. september og er ledet af en af DBU's instruktører. Forløbet er en introduktion til fodbolden, og hvad fodbolden kan tilbyde. Som forælder deltager du i legen og træningen sammen med dit barn.
Hvis fodbolden fanger pigernes interesse, vil vi arbejde på at etablere et fast hold, hvor pigerne bliver en del af klubben.
Det hele er gratis, og der er ingen tilmelding. Pigerne skal have en drikkedunk med og tøj, de kan bevæge sig i.

Håber vi ses på boldbanen ved Hasle Skole torsdag d. 15. august kl. 16.30-18.00!

Dato:            11/08/2019
Skrevet af:    Brian Rasmussen