Opstart 2013

Sæsonstart 2013

Efter nedrykningen i sidste sæson er vi nu ved at være klar til at tage revanche i foråret 2013. Vi glæder os meget til at komme i gang og sæsonens helt store mål er naturligvis oprykning med mindst et hold. I løbet af vinterpausen har vi haft travlt med at gøre klubben klar og vi har foretaget nogle justeringer.

Vi er meget glade for at kunne præsentere Brian ”Bob” Rasmussen som ny træner for førsteholdet. Ligeledes er vi meget glade for, at kunne fortsætte det positive samarbejde med Charlie Rasmussen i forbindelse med andetholdet.

Træningsopstart bliver torsdag d. 21. februar kl. 19.00. Omklædt naturligvis. Lørdag d. 23. februar træner vi kl. 13.00 og har efterfølgende opstartsmøde med suppe og hygge.
Herefter vil træningstiderne være tirsdage og torsdage kl. 19.00-21.00.

Igen i år er det muligt at være med i tøjordningen som giver eget skab hvori der til hver træning ligger short, knickers, t-shirt, windbreaker, strømper og håndklæde. Tøjordningen koster lige som sidste år 350 kr, men det er nu muligt at købe tøjordning for et helt år for kun 500 kr. Nøgledepositum er stadig 50 kr.

Se mere på vores nye side: http://haslebk.blogspot.dk

Har du spørgsmål så kontakt Bob 22 17 20 94, Charlie 20 63 33 07 eller Thomas Vad 31 95 60 86

Vi glæder os!

Dato:            31/01/2013