Velkommen til sæson 2011

Så tager vi hul på sæsonen 2011 og vi vil gerne byde alle velkommen til endnu et spændende år.

I Hasle Boldklub kan vi tilbyde et sjov og spændende fodboldmiljø til folk med alle ambitioner. Vi har hold i serie 3 og serie 5, og med Brian Hvidtved og Thomas Koudal som nye træner samt et godt spillermateriale er vi klar til at lege med, hvor det er rigtig sjovt.

I Hasle Boldklub er det ikke kun inde på banen, der foregår noget, men også udenfor gøres der en stor indsats for at rammerne er i orden.

Derfor er vi stolte af endnu engang at kunne tilbyde vores medlemmer at komme med i vores tøjordning, hvor op til 30 spillere til hver træning får nyvasket træningstøj og et håndklæde stillet til rådighed og slipper derfor for de sure fodboldtasker derhjemme. En ordning som forståeligt nok er utrolig populær!

Desuden arrangerer vi igennem hele sæsonen fester, fællesspisning og diverse Champions League og landskamps arrangementer.

En anden tradition er vores træningslejr. Sæsonen i 2010 kom vi lidt sejt i gang da vejrguderne desværre ikke helt var med os, og vi måtte desværre aflyse vores træningslejr. Vi plejer at tage til den midtjyske ”storby” Kibæk, til sjov, hygge, hårde træningspas, træningskampe og muligheden for at opbygge en stor samling af røverhistorier til resten af året.

Vi afholder i år for 15. gang Hasle Cup. En populær 7 mandsturnering for både dame- og herrehold, der løber af stablen Kr. Himmelfartsdag.

Hasle Boldklub er en klub med ordentlige forhold, sportslige udfordringer og godt kammeratskab.
Endnu en gang velkommen til!!!

Yderlige oplysninger om seniorfodbold i HB ved henvendelse til seniorudvalget

Dato:            09/02/2011
Skrevet af:    Preben Bach