Afslutningsfest

Så er årets afslutningsfest klar til at blive fyret af staben, og det bliver en dag fyldt med dejlige aktiviteter, drikke, mad og hygge.

Festen kommer til at foregå lørdag d. 6. november hvor vi mødes i klubben kl. 16.30. programmet for dagen ser ud som følger:

13.30 1. holdet spiller sidste kamp i Hammel, alle er naturligvis velkomne til at komme og se på.
16.30 Forventet ankomst til HBs klublokaler, hvor resten af aftenen kommer til at foregå.
18.30 Mad
21.00 Lette aktiviteter (ølstafet osv.)

Prisen for alt dette er naturligvis betalt med det du har betalt i bødekassen.

Har man IKKE haft kampe på 1. holdet i denne sæson har man selvfølgelig stadig mulighed for at komme med. I det tilfælde er prisen 250 kr. som enten medbringes kontant til festen eller overføres til reg. Nr. 9561 konto nr. 6130188875.

Ja, det er måske lidt peberet, men det inkluderer også mad, udgifter til aktiviteter og ikke mindst alt det øl og andet drikke hjertet begærer.

Tilmelding skal ske til Morten Aalbæk senest tirsdag d. 2. november på 51340711 eller M_aalbaek@hotmail.com

Dato:            14/10/2010