SIGNED, SEALED AND DELIVERED!!

Efter lange og drøje forhandlinger, er det igen lykkedes Hasle Boldklubs bestyrelse at bringe en sponsoraftale i hus, til gavn for alle klubbens medlemmer.

Forhandlingerne strakte sig over en lang periode, hvor begge parter, til tider, måtte genoverveje deres strategier. Men endelig lykkedes det at få en aftale på plads, som, hvis den udnyttes optimalt, kan rykke Hasle Boldklub op blandt sværvægterne i Aarhusiansk serie fodbold.

Sportmaster, Frederiksgade har i snart 15 år været tøj- og materiale leverandør til Hasle Boldklub, og har derigennem øget deres omsætning og brandingværdi på et ellers overbelastet marked.

Vi har fra klubbens side nydt godt af at have deres ekspertise til rådighed i forbindelse med valg af spilletøj, træningstøj og materialer.

Dette samarbejde fortsætter nu i endnu 3 år og vi håber fra klubbens side, at mange af vores medlemmer vil nyde godt af dette samarbejde, både i forbindelse med klubaftner og i forbindelse med andre indkøb i forretningen i Frederiksgade.

Om aftalen udtaler ungdomsformand, Brian Rasmussen:

Denne sponsoraftale er én af de allerstørste aftaler i Aarhusiansk serie fodbold, hvis man ser bort fra klubberne i serie 2 og opefter!! Vores mål var fra starten, at sikre spillerne i Hasle Boldklub, tøj på kroppen, når de stiller op til kamp og en bold eller to til træning. Dette må vi sige at der nu er rigtig god mulighed for.

Jeg vil også gerne benytte lejligheden til at sige tak til Sportmaster, Frederiksgade, for deres engagement i dette sponsorat, og jeg håber at det vil komme deres forretning til gode på den lange bane;0)

Og Slutteligt når jeg knipser med fingrene, så vil du kun ønske at handle i Sportmaster, Frederiksgade, Sportmaster, Frederiksgade, Sportmaster, Frederiksgade,

Dato:            18/02/2010