Opstart efterår 2009

Håber at I alle sammen nyder sommeren og får ladet batterierne op til en spændende efterårssæson, hvor vores klare mål er oprykning for både 1. og 2. holdet!!

Her er lige et par oplysninger vedrørende efteråret.

Som I sikkert ved bliver opstarten kort, men intens, da turneringen allerede starter igen i uge 34. ( vi arbejder på at flytte de første kampe, så alle er kommet tilbage fra ferie o. lign. )

Vi har fra bestyrelsens side valgt at trække et hold ud af turneringen, da vi ikke i øjeblikket er nok spillere til 3 hold. Derfor er alle spillere i klubben fra efterårets start delt ind i 2 trupper: Trup 1 på 22 mand, som er 1. holdet under ledelse af Flemming Madsen, og Trup 2 på 22 mand, som er 2. holdet under ledelse af Jesper Thomsen og (Reza Assad)

Vi starter med træning tirsdag den 4. august kl. 18.30 og derefter hver tirsdag og torsdag kl. 18.30 - 20.30. Der er fællestræning for begge trupper i den første uge, hvorefter vi deler op.

For 1. holdets vedkommende er der arrangeret 2 træningskampe (VRI og Hasle’s serie 3 hold)
2. holdet finder vi måske modstandere til når tiden nærmer sig, og vi kan se hvor mange der er dukket op.

Af hensyn til planlægningen af efteråret, vil vi meget gerne vide det, hvis du af den ene eller anden grund ikke er til rådighed i efteråret ring eller skriv til Bob!!

Tøjordningen kører igen i efteråret for alle som er interesserede, og det koster den latterlig lave sum af 200,00 kr. medbring penge den dag du ønsker at få tøjet udleveret. Der er ikke tøj før der er betalt, basta!!
Skulle du være forhindret i at komme til træningsstart, så send sms til Bob og skriv hvilket nummer du har, eller at du gerne vil have et sæt reserveret til du kommer tilbage, hvis du er ny i tøjordningen.

Kontingent for efteråret er 700,00 kr. og medsendt på girokort. Betalingsfristen er 1. september. Sørg for at få betalt således at vi ikke skal bruge unødig tid på at indkræve pengene.

Nye spillere kan vi jo altid bruge i klubben, så hvis du kan må du meget gerne tage en kammerat eller to med!!

På seniorudvalgets vegne vil jeg ønske jer en god sommer og på gensyn til et efterår fyldt med sejre og vinderøl!!

Skulle du have spørgsmål vedrørende sæsonen osv. Så kontakt:

Brian Rasmussen 2217 2094
Martin Sørensen 6060 2246