Velkommen til forårssæsonen

Vi har en stor opgave foran os i det nye år. Det er blevet sværere at skaffe nye spillere i senior afdelingen, og med en forholdsvis lang pause her midt i sæsonen kan det måske også være svært at holde på dem.
Derfor gør vi alt hvad vi kan her i klubben for at alle skal føle sig velkommen og synes at lige nøjagtig Hasle Boldklub er deres klub og eventuelt tage deres kammerater med.
Opstarten vil efter planen være lørdag d. 24 januar, så I kan godt begynde at gøre jer klar. Der vil senere komme yderligere informationer om den dag her på siden.
Igen i år vil vi kunne tilbyde vores tøjordning, hvor spillerne for et beskedent beløb kan leje et sæt træningstøj, som bliver vasket og lagt op i spillerens skab til hver træning.
Desuden er der ved at blive planlagt en træningsweekend, som vil blive afholdt i en weekend i marts.
Det bliver nok i Kibæk, hvor vi tidligere med stor succes har afholdt træningsture. Der kommer også mere info om den tur senere.
Der vil i år også blive afholdt flere fællesspisninger i klubben. Især hvis vi kan få det til at passe sammen med at vi kan vise en fodboldkamp på storskærmen.
Naturligvis afholdes der også i år på Kr. Himmelfartsdag den store Hasle Cup, som jo altid er en stor succes.

Dato:            23/12/2008