24 for antallet af Fucking afbud til efterårets sidste kamp!! – Man tror det er løgn, hvor mange forskellige grunde der kan være til ikke at kunne spille kamp.

Men alligevel lykkedes det kl. 12.15. at blive 13 spillere til kamp!!

Og endda et rimeligt godt hold, hvor Hasles egne Old Boys bidrog med halvdelen af spillerne, og tak for det drenge!!

Desværre laver vi en start, som man syntes man har set før, i en dårlig ungarsks dokumentarfilm.
Og allerede efter 2 minutter har vi givet en let bold væk, som resulterer i målet til 0 – 1 (tak Hægge)

Men så satte vi os ellers på begivenhederne i et langt stykke tid, hvilket resulterede i at Jimmy P for gud ved hvilken gang kunne sende, denne gang, Sander af sted mod mål. Og på en bold der ellers var på vej ud af feltet vælger NBs målmand så at lave straffe!! – som Jimmy ”sikkert” omsætter.

2 – 1 målet er et resultat af godt pres fra vores side, og inde i feltet kan Jimmy spille Sander op til en sikker scoring.

2 – 2 målet er lidt af en tilfældighed, hvor et indlæg fra vores højre side ryger igennem 3 -4 spillere, for så at ende hos en lige så overrasket, som fri spiller midt i feltet.

2 – 3 målet er igen et indlæg, som vi ikke får ekspederet væk og en NB spiller kan glide den i kassen.

3 -3 målet er til gengæld en perle af et mål!! – Jimmy smider en lang aflevering fra 10 meter inde på vores banehalvdel og frem i feltet, hvor en flyvende Sander kan heade den i kassen, til store protester fra modstanderen, som først mente at bolden ikke var inde, dernæst at Sander havde brugt hånden, og til sidst begge dele!! – Men målet talte.

Før, midt i og efter dette vader vi i chancer, som vi bør score på, men som, symptomatisk for hele efteråret, bliver brændt på det skammeligste.

8 minutter før tid indkasserer vi det, nok dummeste gule kort i mands minde, da Mads Sørensen vælger at sparke en bold, som er røget over sidelinjen ud i buskene – Og så er der pres på mod slutfløjtet.

1 minut før tid får NB et meget tvivlsomt frispark lige uden for feltet i vores højre side. NB spilleren sparker bolden kort rundt om muren og ind i kassen til 3 – 4